Onze winkels zijn weer open!

Luxury Living

Konfor Home

Konfor Home is al jaren de winkel voor exclusieve designer meubels en woonaccessoires. Naast onze woonwinkels in Nederland produceren en leveren wij ook zelf een aantal collecties zoals de Italiaanse KO’EX collectie en de ‘Konfor Exclusive’ modellen.

Konfor Home produceert onder andere exclusieve bankstellen, salontafels, eettafels, stoelen, kasten, bedden, matrassen, boxsprings, dressoirs en nog veel meer.

Assortiment & Groei

Het assortiment die wij aanbieden is zeer ruim, van bankstellen tot bedden, verlichting, tafels, decoratie en zelfs laminaat. Daarboven op hebben wij meer dan genoeg keuzes als het gaat om afwerking en kleur van uw interieur, banken kunnen op maat en in elke gewenste stof of materiaal gemaakt worden. De favoriete modellen zijn afkomstig uit België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Turkije.

Konfor Home heeft vestigingen in verschillende Europese landen. De eerste vestiging in Nederland is geopend in 2016 in Rijswijk, voor deze locatie is bewust gekozen omdat deze centraal in Haaglanden ligt. Niet kort daarna heeft Konfor Home zich kunnen uitbreiden met met meerdere ruime woonwinkels van maar liefst 3500m², rijk aan luxueuze interieur meubelen.

Italiaans

Ontwerp & Productie

Naast het samenwerken met leveranciers uit Italie, produceren wij ook zelf onze designer bankstellen en woonaccessoires. Konfor Home heeft professionele bankstel designers en stoffeerders in dienst en levert bankstellen, hoekbanken en slaapbanken in alle vormen en maten. Bij Konfor Home vindt u alles voor uw woning.

Meer weten?
Lees alles over de voorwaarden van het CBW. Zo ben je altijd zeker van je aankoop!
Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelwagen.