Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Woonwinkels

Je kunt veilig komen winkelen.

Tijdens onze reguliere openingstijden ben je natuurlijk van harte welkom om te komen shoppen. Wel hebben wij op basis van de adviezen van het RIVM diverse maatregelen genomen voor ieders gezondheid. Een van die maatregelen is dat we maar een beperkt aantal bezoekers binnen in onze woonwinkels kunnen toelaten. Daarnaast duren onze koopavonden momenteel tot 20.00 uur.

Zonder afspraak ben je van harte welkom. Bij ons kun je altijd veilig winkelen. Mocht je het fijner vinden kan je makkelijk een private shopping sessie inplannen. Selecteer de winkel, een datum en een dagdeel naar keuze en laat je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om het bezoekmoment te bevestigen.

Private shopping

Konfor Home biedt de exclusieve mogelijkheid tot private shopping. Je bezoekt onze winkel buiten de normale openingstijden om en winkelt in alle rust. Uiteraard staan onze adviseurs tijdens een private shopping sessie volledig tot uw beschikking.

Genomen maatregelen

Je vindt hier de maatregelen die we hebben genomen naar aanleiding van het advies van het RIVM. We vragen je op de juiste manier hiermee om te gaan.

Houd afstand

Houd 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Als gespecialiseerde woonwinkel hebben wij een ruime winkelvloer met genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden.

Geef geen hand

Voor jouw en onze veiligheid schudden wij even geen handen.

Hygiëne

Wij zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie en pinautomaten etc.

Betalen met pin

Betaal met PIN, bij voorkeur contactloos. Wil je toch contant geld of bijvoorbeeld een cadeaucheque overhandigen? Leg dit dan op de balie.

Geen groepen

Betreed niet met meer dan 3 personen onze winkels. Bij drukte in de winkels kan het zijn dat we je even moet wachten en we je later pas kunnen toelaten.

Gebruik je elleboog

Hoest of nies in je elleboog.

Draag een mondkapje

Het dragen van een mondkapje is voorlopig alleen verplicht in onze woonwinkel in Amsterdam en Rijswijk.

Bezorging

Bestel gerust je meubels online of in de winkels en geniet van je nieuwe interieur. Ook tijdens het bezorgen van je meubels houdt Konfor Home zich strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid, waarbij persoonlijke hygiëne en 1,5 meter afstand centraal staan. Hierdoor zal de bezorging tijdelijk iets anders verlopen, want:

We gebruiken desinfectiemiddelen

We werken (desgewenst) met handschoenen en mondkapjes

We schudden geen handen

We hebben alleen fitte bezorgers op de wagens zitten

Locaties & Openingstijden

Kom langs in een van onze woonwinkels

Categorieën

Alles wat je zoekt
Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.

Private shopping

Wat leuk dat u wilt langskomen.
Nadat het formulier is verzonden neemt een van onze medewerkers contact met u op.