Onze winkels zijn weer open!
Header8-Santander
balk_afm1

Koop nu, betaal per maand

Betaal per Maand is een betaalmogelijkheid in onze check-out waarmee u uw aankoop voor een laag bedrag per maand terugbetaalt in termijnen. Zo kunt u nú kopen wat u écht wilt hebben.

De voordelen van Betaal per Maand

Hoe werkt Betaal per Maand?

Kiezen
Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode Betaal per Maand van Santander.

Aanvragen
Vul uw gegevens in en upload foto’s/scans van een aantal documenten, zodat wij uw aanvraag kunnen beoordelen.

Ondertekenen
Onderteken gemakkelijk online met iDIN.

Klaar en geregeld!
U ontvangt uw bestelling via de webshop, waarna u Santander in maandelijkse termijnen terugbetaalt. Veel plezier met uw aankoop!

Hoeveel kost Betaal per Maand?

Onderstaand vindt u een voorbeeldberekening van het bedrag dat u per maand betaalt voor een aankoop van € 399, € 599, en € 999 met een looptijd van 36 maanden

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Konfor Home treedt op als vrijgesteld bemiddelaar. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatieblad in de winkel. Santander en Konfor Home geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie

Over Santander

Santander Consumer Finance Benelux B.V. is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in consumentenfinancieringen en onderdeel van de Santander Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Santander is ook trotse sponsor van de UEFA Champions League. Ze willen mensen helpen hun doelen te bereiken en hun dromen waar te maken. Voetbal doet dat ook. “Football can.”

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelwagen.