Bezorging

KonforHome bezorgt en monteert meubels door heel Nederland en delen van Belgie en Duitsland.

Nadat uw bestelling is gefabriceerd en binnen is bij ons in de magazijn, nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak in te plannen voor de levering en eventueel montage van uw bestelling. Wij zullen een dagdeel samen met u inplannen zodat u niet de gehele dag thuis hoeft te wachten. Tevens wordt u op de dag van levering ruim een half uur voor de bezorging, door één van onze bezorgmedewerkers gebeld.

 

Onze buitendienst bezorgmedewerkers zijn vakkundige mensen die al jaren lang ervaring hebben in deze branche. Het product wat u heeft besteld zal met uiterste zorg gemonteerd worden. Tevens zullen ze na montage samen met u het product en de montage nalopen. Nadat alles volledig na wens is kunt u het eventueel resterende bedrag nog afhandelen met onze medewerkers.

 

Houdt u er wel rekening mee dat het product minimaal door de ingang kan, is dit niet mogelijk dan kunnen we ten alle tijden kijken naar een passende oplossing. Woont u in een appartement zonder lift? Houdt u er dan rekening mee dat onze bezorgdienst bezorgen tot 3 hoog (in de desbetreffende gebouw), voor hogere verdiepingen wordt er een klein extra toeslag berekend voor het extra zware werk.

Onze bezorgdienst levert doordeweeks op dinsdag – zaterdag van 9:30 tot 18:00.

 

 

Heeft u nog vragen ? bel ons dan op een van onze vestiging

 

Konfor Home  

 Amsterdam

Adres:ArenA Boulevard 16B
Postcode:1101 DJ Amsterdam
Email:konforhome@outlook.nl
Telefoon:020 331 36 64

 

Konfor Home 

Rijswijk

Adres:Prinses Beatrixlaan 929
Postcode:2284 BK Rijswijk
Email:konforhome@outlook.nl
Telefoon:070 737 10 74